Доповіді та автори


Прізвище А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я Все
Секція:
 

Інформаційні аспекти розвитку держави, регіонів, підприємств та бізнесу.

ОГЛЯД ТЕХНОЛОГІЇ AMD FIDELITYFX SUPER RESOLUTION
Владислав Віталійович Орловський, Дмитро Сергійович Шевченко, Денис Олександрович Балдик

Соціально-економічні аспекти розвитку держави, регіонів, підприємств та бізнесу.

ОСОБЛИВОСТІ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ В УКРАЇНІ
Оксана Анатоліївна Омельченко, Світлана Михайлівна Плетенецька
УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ СУЧАНИХ ВИКЛИКІВ
Світлана Миколаївна Овсяник, Галина Борисівна Пекна
МАКРОЕКОНОМІЧНІ ПЕРЕДУМОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ ВИРОБНИЧО-ТОРГІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ Без назви
Сергій Володимирович Очередько, Ольга Олегівна Пилипенко

Психологічні аспекти розвитку держави, регіонів, підприємств та бізнесу.

САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ОСОБИСТОСТІ В РЕАЛЬНОМУ І ВІРТУАЛЬНОМУ ПРОСТОРІ
Марія Вікторівна Моісеєнко, Вікторія Дмитрівна Острова
ЗАЛЕЖНІСТЬ ВІД СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ ЯК АКТУАЛЬНА ПРОБЛЕМА СУЧАСНОСТІ
Вікторія Валеріївна Шулепова, Вікторія Дмитрівна Острова
ЧИННИКИ САМОТНОСТІ ЖІНОК ТА ШЛЯХИ ЇЇ ПОДОЛАННЯ
Анастасія Іванівна Татарчук, Вікторія Дмитрівна Острова
ПРОКРАСТИНАЦІЯ І ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕННОСТІ
Наталія Євгеніївна Фоміна, Вікторія Дмитрівна Острова
ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДІВ АРТТЕРАПІЇ У ПОДОЛАННІ КРИЗИ СЕРЕДНЬОГО ВІКУ
Аліна Сергіївна Малиновська, Вікторія Дмитрівна Острова

Управлінські аспекти розвитку держави, регіонів, підприємств та бізнесу.

ЦИФРОВІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМИ ПРОЦЕСАМИ НА ОСНОВІ RFID-ТЕХНОЛОГІЇ
Віталій Миколайович Олійник
СКЛАДОВІ ТА ЗМІСТ САМОМЕНЕДЖМЕНТУ
Вікторія Віталіївна Охріменко, Ганна Михайлівна Пазєєва

Туризм, рекреація, готельно-ресторанна справа: аспекти розвитку держави, регіонів, підприємств та бізнесу.

КОРПОРАТИВНА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА БЕЗБАР’ЄРНОГО СЕРЕДОВИЩА У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Оксана Григорівна Оліферчук, Світлана Павлівна Гаврилюк


Creative Commons License
Ця робота ліцензована відповідо до Creative Commons Attribution 3.0 License.