Секція 1. Організаційно-економічні засади менеджменту сучасних організацій.
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЮ « PREMIERHOTELRUS» | |
Юрій Петрович Ткаченко, Ірина Борисівна Мала |
Секція 2. Технологій управління: сучасні успішні практики
ТЕХНОПАРКИ ЯК ЕЛЕМЕНТ ІННОВАЦІЙНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ | |
Валерія Ігорівна Татценко, Олена Володимирівна Коваленко |
ІНФОРМАЦІЙНО - АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯК ДІЄВИЙ ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ЛОГІСТИЧНОЇ КОМПАНІЇ | |
Євген Михайлович Троян, Віктор Григорович Алькема |
РИЗИК – МЕНЕДЖМЕНТ ЯК ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ В МЕРЕЖЕВІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ | |
Євген Михайлович Троян, Віктор Григорович Алькема |
Секція 3. Закупівлі та продажі в системі менеджменту підприємства
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТА СУЧАСНИЙ СТАН ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ | |
Віктор Іванович Терехов |
Секція 4. Теорія і практика управління проєктами
ФАКТОРИ РОЗВИТКУ ВЕНЧУРНИХ СТРУКТУР | |
Вікторія Олександрівна Терлецька |
Секція 5. Особливості управління проєктами в агробізнесі
ЕКОНОМІКА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ: РЕЗУЛЬТАТИ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ТА ВПЛИВ ВОЄННОГО СТАНУ | |
Олександр Дмитрович Гуденко, Микола Андрійович Мальцев, Марія Іванівна Тарасенко |
МОДЕРНІЗАЦІЯ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ БІЗНЕС-СТРУКТУРИ НА ОСНОВІ РИЗИК-ОРІЄНТОВАНОГО ПІДХОДУ | |
Олександр Йосипович Кушнерук, Інна Анатоліївна Тітова |
Ця робота ліцензована відповідо до Creative Commons Attribution 3.0 License.