Секція 1. Організаційно-економічні засади менеджменту сучасних організацій.
| ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЮ « PREMIERHOTELRUS» | |
| Юрій Петрович Ткаченко, Ірина Борисівна Мала |
Секція 2. Технологій управління: сучасні успішні практики
| ТЕХНОПАРКИ ЯК ЕЛЕМЕНТ ІННОВАЦІЙНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ | |
| Валерія Ігорівна Татценко, Олена Володимирівна Коваленко |
| ІНФОРМАЦІЙНО - АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯК ДІЄВИЙ ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ЛОГІСТИЧНОЇ КОМПАНІЇ | |
| Євген Михайлович Троян, Віктор Григорович Алькема |
| РИЗИК – МЕНЕДЖМЕНТ ЯК ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ В МЕРЕЖЕВІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ | |
| Євген Михайлович Троян, Віктор Григорович Алькема |
Секція 3. Закупівлі та продажі в системі менеджменту підприємства
| ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТА СУЧАСНИЙ СТАН ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ | |
| Віктор Іванович Терехов |
Секція 4. Теорія і практика управління проєктами
| ФАКТОРИ РОЗВИТКУ ВЕНЧУРНИХ СТРУКТУР | |
| Вікторія Олександрівна Терлецька |
Секція 5. Особливості управління проєктами в агробізнесі
| ЕКОНОМІКА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ: РЕЗУЛЬТАТИ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ТА ВПЛИВ ВОЄННОГО СТАНУ | |
| Олександр Дмитрович Гуденко, Микола Андрійович Мальцев, Марія Іванівна Тарасенко |
| МОДЕРНІЗАЦІЯ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ БІЗНЕС-СТРУКТУРИ НА ОСНОВІ РИЗИК-ОРІЄНТОВАНОГО ПІДХОДУ | |
| Олександр Йосипович Кушнерук, Інна Анатоліївна Тітова |