Стратегічні напрямки розвитку регіонального туризму
РЕГІОНАЛЬНИЙ ТУРИЗМ В ПОБУДОВІ РЕГІОНАЛЬНОГО БРЕНДУ | |
Наталя Петрівна Воробйова |
ФОРМУВАННЯ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ РЕГІОНУ | |
Любов Іванівна Зеленська |
МІСЦЕ ШОКОЛАДНОГО ТУРИЗМУ В РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНИХ ВИДІВ ТУРИЗМУ | |
Ірина Володимирівна Петлін, Христина Андріївна Василиця |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПОДІЄВОГО ТУРИЗМУ | |
Наталія Василівна Терещук |
РОЗВИТОК В УКРАЇНІ СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМ ЗАЙНЯТОСТІ НА СЕЛІ | |
Людмила Володимирівна Транченко, Олександр Михайлович Транченко |
STRATEGY OF TOURISM INDUSTRY DEVELOPMENT IN UKRAINE | |
Olena Igorivna Bielova |
ТУРИСТИЧНІ ТРЕНДИ СУЧАСНОСТІ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ | |
Тетяна Донцова, Олександра Коненко, Ігор Олександрович Чернозубкін |
ВПЛИВ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ НА РОЗВИТОК РЕГІОНАЛЬНОГО ТУРИЗМУ | |
Вікторія Іванівна Карюк |
Impact of COVID-19 on Tourism Industry | |
Olena Naumova, Mariia Naumova |
СУЧАСНІ ТРЕНДИ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В СВІТІ | |
Тетяна Георгіївна Сокол, Єлизавета Жила |
Регіони і країни світу як компонента туристичного регіонознавства
РЕГІОНАЛЬНИЙ ТУРИЗМ В ПЕРІОД ПАНДЕМІЇ COVID-19: СВІТОВА ПРАКТИКА | |
Юлія Сергіївна Ганенко |
«ЕКОНОМІКА ВРАЖЕНЬ» ЯК КОНЦЕПТУАЛЬНА ОСНОВА ЗАГОСПОДАРЮВАННЯ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ В ТУРИЗМІ ТА ТУРИСТИЧНОМУ БРЕНДИНГУ РЕГІОНУ | |
Володимир Олександрович Ганський |
ЗНАЧЕННЯ АГРОЕКОТУРИЗМУ У ФОРМУВАННІ ТУРИСТИЧНОЇ ДЕСТИНАЦІЇ В РЕСПУБЛІЦІ БІЛОРУСЬ | |
Наталія Олександрівна Гончарук |
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД РОЗВИТКУ СИРНОГО ТУРИЗМУ | |
Галина Володимирівна Кушнірук, Ярина Михайлівна Терно |
ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ COVID-19 НА СВІТОВУ ІНДУСТРІЮ ТУРИЗМУ ТА ШЛЯХИ ВИХОДУ З КРИЗИ | |
Юрій Богданович Миронов |
КРИЗА У ВИСТАВКОВІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ВІДОБРАЖЕННЯ ТЕНДЕНЦІЙ РОЗВИТКУ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ | |
Валерій Юрійович Пестушко |
ТУРИСТИЧНІ РЕСУРСИ ТА МОЖЛИВОСТІ СХІДНОЇ ПОЛЬЩІ ЯК ОСНОВА АКТИВІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКОГО ТРАНСКОРДОННОГО ТУРИЗМУ | |
Ігор Георгійович Смирнов, Ольга Олександрівна Любіцева |
THE MAIN TYPES OF TOURISM IN ESTONIA | |
Oleksandr Mihus, Iryna Mihus |
ГРОМАДСЬКІ ФОРМУВАННЯ У СФЕРІ ТУРИЗМУ В РЕСПУБЛІЦІ БІЛОРУСЬ: РОЗВИТОК КОНСТИТУЦІЙНО-ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ | |
Олександр Леонідович Дашкевич |
КУЛЬТУРНІ МАРШРУТИ РАДИ ЄВРОПИ: ПЕРСПЕКТИВИ ТА МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ | |
Юлія Євгеніївна Дащук, Світлана Володимирівна Сидорук, Людмила Юріївна Матвійчук |
Сучасний стан, проблеми і перспективи розвитку туризму в регіонах України
СУЧАСНИЙ СТАН РОЗВИТКУ ВНУТРІШНЬОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ | |
Світлана Бабушко Ростиславівна, Олег Володимирович Гаркавенко |
СУЧАСНИЙ СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЕКСКУРСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ | |
Світлана Бабушко Ростиславівна, Анастасія Шкіленко |
ВИСОКОЯКІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЯК ОДИН З КЛЮЧОВИХ ФАКТОРІВ ПРИВАБЛИВОСТІ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ | |
Яна Віталіївна Кацемір |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІЗНАВАЛЬНОГО ТУРИЗМУ НА ПРИЛУЧЧИНІ (смт. Ладан) | |
Сергій Вікторович Кравченко |
БРЕНДИНГ МІСЦЬ (ТЕРИТОРІЙ) | |
Євгеній Олександрович Кудряшов |
ІНФРАСТРУКТУРНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ ГІРСЬКОЛИЖНОГО ТУРИЗМУ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ | |
Галина Володимирівна Кушнірук, Оксана Сергіївна Ткаченко |
ЕКОПРОБЛЕМИ ЯРЕМЧАНСЬКОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ДЕСТИНАЦІЇ | |
Людмила Миколаївна Архипова, Христина Михайлівна Матіїв |
РЕГІОНАЛЬНИЙ ТУРИСТИЧНИЙ ГАСТРОНОМІЧНИЙ КЛАСТЕР ПРАВОБОРЕЖНОГО ПОЛІССЯ УКРАЇНИ | |
Інна Костянтинівна Нестерчук |
КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ ПОСЛУГ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ В РЕГІОНАХ УКРАЇНИ | |
Наталя Валеріївна Нєчева |
ТЕХНОЛОГІЇ ПРОСУВАННЯ КУЛЬТУРНО-ПІЗНАВАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ | |
Olena Naumova, Вірсавія Таран |
ШЛЯХИ МОДЕРНІЗАЦІЇ РЕГІОНАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ | |
Ганна Шевкетівна Уварова |
ТУРИСТИЧНІ ІННОВАЦІЇ В РЕГІОНАЛЬНОМУ ТУРИЗМІ НА ПРИКЛАДІ ПРОЄКТУ «ДОРОГИ ВИНА ТА СМАКУ» | |
Анастасія Коробко |
ПЕРСПЕКТИВИ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ В ТУРИСТИЧНОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ | |
Тетяна Георгіївна Сокол, Єлизавета Доліч |
ФОРМУВАННАЯ АСОРТИМЕНТОЇ ПОЛІТИКИ ТУРИСТИЧНОЇ ФІРМИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ НА ПРИКЛАДІ ТУРИСТИЧНОЇ ФІРМИ «ФЕЄРІЯ МАНДРІВ» | |
Тетяна Георгіївна Сокол, Ганна Хабаз |
ТУРИЗМ РЕГІОНАЛЬНИХ ГРОМАД ЯК СТИМУЛ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ | |
Тетяна Георгіївна Сокол, Ірина Костянтинівна Слюсар |
ТУРИСТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ КИЇВЩИНИ: ЗМІЄВІ ВАЛИ ТА СТАРОДАВНІ ГОРОДИЩА | |
Ганна Валеріївна Крамаренко, Юрій Віктрович Крамаренко |
КУРОРТНО-ЛІКУВАЛЬНИЙ ТУРИЗМ У ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ | |
Олена Іванівна Міхо, Дарія Олександрівна Гаврілова |
ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ ЕНОГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ ЯК СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ПІВДЕННИХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ НА ПРИКЛАДІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
Олена Іванівна Міхо, Олександр Коненко |
СТРАТЕГІЇ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ЯК ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В РЕГІОНАХ УКРАЇНИ (НА ПРИКЛАДІ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ) | |
Марія Олександрівна Растворова |
РЕГІОНАЛЬНИЙ АНАЛІЗ ТУРИСТИЧНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ | |
Ольга Олександрівна Любіцева |
Сфера гостинності в регіонах України і світу
РЕГІОНАЛЬНІ ФЕСТИВАЛІ В УКРАЇНІ: ЗБЕРЕЖЕННЯ ГАСТРОНОМІЧНИХ ТРАДИЦІЙ | |
Олександр Олександрович Васянович |
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ М. КИЄВА | |
Світлана Павлівна Гаврилюк, Єлизавета Русланівна Доліч |
ДІЯЛЬНІСТЬ КАВ’ЯРЕНЬ ЛЬВОВА В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19 (НА ПРИКЛАДІ КАВ’ЯРНІ «ВІРМЕНКА») | |
Юлія Степанівна Дорош |
PECULIARITIES OF FORMATION OF THE ORGANIZATIONAL STRUCTURE OF MANAGEMENT AT THE ENTERPRISES OF THE HOSPITALITY INDUSTRY | |
Raisa Kozhukhivska |
ФІНАНСОВА СТІЙКІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ | |
Людмила Миколаївна Малюга |
МЕТОДИКА ОЦІНКИ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
Ірина Володимирівна Петлін |
ШЛЯХИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ COVID-19 | |
Валентина Вікторівна Постова |
РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ ТУРИСТІВ | |
Мила Милківна Долиніна, Юлія Коробка |
СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА СВІТУ ТА УКРАЇНИ | |
Тетяна Георгіївна Сокол, Софія Бардачевська |
ВІРТУАЛЬНИЙ ТУРИЗМ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ | |
Olena Naumova, Юлія Матко |
ТУРИСТИЧНА АНІМАЦІЯ ЯК МЕТОД І ФОРМА СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ ТА РЕКРЕАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОСОБИСТОСТІ | |
Тетяна Василівна Кондес |
Здобутки і проблеми вивчення регіонального туризму в закладах вищої освіти.
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СПІЛЬНИХ «ЗЕЛЕНИХ ІНІЦІАТИВ» В БІЛОРУСЬКОМУ ТА УКРАЇНСЬКОМУ АГРОЕКОТУРИЗМІ НА МІСЦЕВОМУ РІВНІ | |
Анатолий Іванович Спринчак |
ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ ОБ’ЄКТІВ ВСЕСВІТНЬОЇ СПАДЩИНИ ЮНЕСКО І ПОШИРЕННЯ ЗНАНЬ ПРО СПАДЩИНУ СЕРЕД ТУРИСТІВ: ТА/АБО ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ? | |
Володимир Сергійович Яценко |
ІНСТРУМЕНТИ ЦИФРОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В СИСТЕМІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З РЕГІОНАЛЬНОГО ТУРИЗМУ | |
Ігор Олександрович Чернозубкін |
Ця робота ліцензована відповідо до Creative Commons Attribution 3.0 License.